facebook
youtube

U bevindt zich op:  Wagenpark  

Bedrijfsgegevens

VIPtouringcar.nl
Taxi & Tour P. van de Pol BV

Marconiweg 31
8071 RB Nunspeet


Telefoon: +31 (0)341 26 000 6
Telefax: +31 (0)341 25 31 04

info@viptouringcar.nlWagenpark

Het moderne wagenpark van Taxi & Tour P. van de Pol BV bestaat enkel uit jonge voertuigen, in perfecte staat van onderhoud, voorzien van vele veiligheids- en comfortopties, van de top-merken MercedesBenz en Setra. Alle touringcars zijn uitgevoerd in dezelfde exclusieve zwarte kleurstelling met chromen accenten.
Hieronder treft u de specificatie's aan van de diverse typen touringcars binnen het wagenpark. De touringcars staan op volgorde van passagierscapaciteiten. Klik op de bijbehorende afbeelding of link om nog meer informatie over de betreffende touringcar in te zien.


MercedesBenz Setra S515HD VIPtouringcar (35+1 passagiers)

Luxe, comfort, veiligheid en milieuvriendelijkheid in optima forma. Deze allereerste VIPtouringcar met uiterst milieuvriendelijke EURO VI motor is de eerste in Nederland.
Direct na aflevering is deze prachtige VIPtouringcar al door professionals uitgeroepen tot "Mooiste VIPtouringcar van Nederland 2013/2014"
Deze touringcar is ook uitgerust met GRATIS WiFi!
Klik HIER voor meer informatie over deze touringcar.


MercedesBenz Tourismo (40 tot 50 passagiers)

Taxi & Tour P. van de Pol B.V. is het allereerste bedrijf in Nederland die het nieuwste model van de MercedesBenz Tourismo in gebruik heeft genomen. Deze uiterst betrouwbare en comfortabele touringcar maakt uw reis, lang of kort, een waar genoegen. Ook qua uitstraling mag deze touringcar er zijn, uiteraard is deze touringcar geleverd in onze zwarte huiskleur met chromen accenten.
Ook deze touringcar kunnen wij u in meerdere varianten aanbieden, van comfortabel reizen met 50 passagiers tot uiterst exclusief reizen in VIP-opstelling met 40 passagiers.
Klik HIER voor meer informatie over deze touringcar.MercedesBenz Tourismo L (45 tot 55 of zelfs 63 passagiers)

Met een lengte van zo'n 14 meter is deze touringcar de langste binnen het wagenpark. Reis met deze touringcar in stijl naar uw gewenste bestemming met aanboord tal van comfort- en veiligheidsopties. Ook aan het milieu wordt gedacht, dankzij de uiterst milieuvriendelijke Euro 6 motor is de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum beperkt.
Ook deze touringcar kunnen wij u in meerdere varianten aanbieden, van comfortabel reizen met 55 passagiers tot uiterst exclusief reizen in VIP-opstelling met 45 passagiers met een vijftal vis-a-vis tafels.
Deze touringcar is ook uitgerust met GRATIS WiFi!
Klik HIER voor meer informatie over deze touringcar.


MercedesBenz Sprinter (16 passagiers)

Weliswaar de kleinste binnen het wagenpark met een capaciteit van maximaal 16 passagiers, maar zeker ook een topper qua uitstraling, comfort en kwaliteit.
Deze in Nederland afgebouwde minitouringcar van het topmerk MercedesBenz biedt ook de kleine gezelschappen voor luxe en comfort tijdens de reis.
Klik HIER voor meer informatie over deze touringcar.INDCAR Wing (28 passagiers)

Deze prachtige miditouringcar biedt plaats aan maximaal 28 passagiers, is uiterst wendbaar op de moeilijker te bereiken locaties én biedt een ideale en betaalbare vervoersoplossing voor de 'kleinere' groepen.

Klik HIER voor meer informatie over deze touringcar.