facebook
youtube

U bevindt zich op:  Startpagina VIPtouringcar

Bedrijfsgegevens

VIPtouringcar.nl
Taxi & Tour P. van de Pol BV

Marconiweg 31
8071 RB Nunspeet


Telefoon: +31 (0)341 26 000 6
Telefax: +31 (0)341 25 31 04

info@viptouringcar.nlHartelijk welkom op VIPtouringcar.nl

Exclusief, luxueus en uiterst comfortabel zijn de VIPtouringcars van Taxi & Tour P. van de Pol BV. De gevoerde merken in het wagenpark zijn MercedesBenz en Setra. Mede door de zwarte kleur van deze VIPtouringcars en het prachtige interieur zijn deze VIPtouringcars het perfecte vervoersmiddel voor de zakelijke en VIP reizen. Taxi & Tour P. van de Pol BV beschikt over meerdere VIPtouringcars, allen uitgevoerd met een tal van comfort-opties welke elke reis zeer aangenaam maken. In de VIPtouringcars zijn vis-à-vis tafels aanwezig welke een uitermate geschikte setting vormen voor vergadering of presentatie. De capaciteiten van de VIPtouringcars variëren van 27 tot 40 passagiers. Naast de VIPtouringcars heeft Taxi & Tour P. van de Pol BV ook de beschikking over luxe 'normale' touringcars welke in capaciteit variëren van 16 tot 50 passagiers. Deze 'normale' touringcars zijn ook in de exclusieve zwarte kleur uitgevoerd waardoor deze vaak ook al als VIPtouringcar worden beschouwd.

De VIPtouringcars kunnen in verschillende indelingen geleverd worden, wij kunnen de indeling perfect afstemmen op uw wensen. Een VIPtouringcar op maat dus! Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.

Om u compleet van dienst te kunnen zijn worden onze VIPtouringcars altijd bestuurd door ervaren en gecertificeerde chauffeurs. Deze chauffeurs zullen zich altijd 100% inzetten om uw reis per VIPtouringcar geheel naar wens te laten verlopen. Uiteraard zijn de chauffeurs van de VIPtouringcars gekleed in kostuum, in de exclusieve zwarte huiskleur.

In een VIPtouringcar mag catering uiteraard niet ontbreken. In samenwerking met onze cateraar kunnen wij u een tal van drankjes, hapjes en lunchpakketten aanbieden. Ook bieden wij u de mogelijkheid om door een hostess de drankjes, hapjes en lunchpakketten laten uitserveren.

Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan voor al uw vervoerswensen per luxe VIPtouringcar.