facebook
youtube

U bevindt zich op:  Service  |  Servicepartners

Bedrijfsgegevens

VIPtouringcar.nl
Taxi & Tour P. van de Pol BV

Marconiweg 31
8071 RB Nunspeet


Telefoon: +31 (0)341 26 000 6
Telefax: +31 (0)341 25 31 04

info@viptouringcar.nlServicepartners

In samenwerking met de onderstaande servicepartners kunnen wij u reizen voor u organiseren van uitstekende kwaliteit.


ALPIO travel events and more

ALPIO is specialist op het gebied van actieve groepsreizen en evenementen. ALPIO is ontstaan uit passie voor sport en reizen, deze passie is terug te vinden in al onze activiteiten en wijze van organiseren. De reizen/evenementen van ALPIO hebben altijd een sportief karakter, maar zijn toch toegankelijk voor een breed publiek. Reken altijd op een gezonde portie adrenaline, inspanning, avontuur, gezelligheid en ontspanning.
Website: www.alpio.nl


eSCe reizen

eSCe reizen is een Nederlandse reisorganisatie. Dynamisch, voortdurend in beweging en continue inspelend op nieuwe marktontwikkelingen. eSCe reizen organiseert zonvakanties, steden-, meerdaagse- of rondreizen met bus, vliegtuig of een combinatie van beide door geheel Europa.
Bij eSCe reizen draait alles om persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hebben de hoogste prioriteit. eSCe reizen biedt maximale duidelijkheid vooraf, dus geen onaangename verrassingen ter plaatse of achteraf. Door de jarenlange uitstekende samenwerking met luchtvaartmaatschappijen, touringcarbedrijven, lokale agenten en hoteliers biedt eSCe reizen kwaliteitsreizen tegen concurrerende prijzen.
Naast het uitgebreide assortiment voor individuele vakantiegangers biedt de afdeling groups & incentives maatwerkoplossingen voor bedrijven, verenigingen, stichtingen en scholen.
Website: www.esce-reizen.nl


Fabrieksuitje

Het team van fabrieksuitje biedt de mooiste arrangementen of excursies voor groepen vanaf acht personen. Leuk als familie-uitje maar ook leuke tips voor een dagtocht of bedrijfsuitje voor uw relaties, managementteam of personeel.
Geniet van een of meerdere activiteiten, een gezellig samenzijn en lekker eten. Het vervoer regelen wij samen met Taxi & Tour P. van de Pol BV. Kortom wij staan garant voor een onvergetelijke dag. Wilt u meer weten over onze arrangementen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Voor instellingen en scholen voor beroeps vormend onderwijs willen wij het kader van de beroepsopleiding een gesponsord fabrieksbezoek samenstellen informeer naar de mogelijkheden.
Website: www.fabrieksuitje.nl


Lets Travel

Lets Travel is dé intermediair voor al uw vrijetijdsbehoeften. Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje, vrijgezellendag, familiedag, vakantie, weekendje weg of vakantiehuis? Op onze website vindt u uiteenlopende teambuildings-activiteiten, workshops, feesten, rondvaarten, hotelschepen, vakantiehuizen, groepsaccommodaties, tochten met lelijke eendjes, segways, dafjes en kickbikes...en veel meer! U vindt altijd wel iets dat aansluit op uw wensen, ook maatwerkvoorstel speciaal voor uw gezelschap!
Website: www.letstravel.nl


Wens Business Events

Wens Business Events is een jong bedrijf opgericht in de zomer 2007 voor uw wintersport bedrijfsuitje, echter met meer dan 30 jaar ervaring in de wintersport branche...
Hoe dat komt? Wens Business Events is ontstaan uit Wens Chalets b.v., dé catered chalets specialist van Nederland. Wij kunnen bouwen op de jaren lange ervaring van Wens Chalets, want zij viert dit jaar haar 35 jarig bestaan.
Door deze samenwerking kan Wens Business Events profiteren van de ervaring van Wens en komt er meer tijd vrij om u extra service te kunnen bieden.
Website: www.wensbusinessevents.nl