facebook
youtube

U bevindt zich op:  Service

Bedrijfsgegevens

VIPtouringcar.nl
Taxi & Tour P. van de Pol BV

Marconiweg 31
8071 RB Nunspeet


Telefoon: +31 (0)341 26 000 6
Telefax: +31 (0)341 25 31 04

info@viptouringcar.nlService

Met de prachtige voertuigen uit het wagenpark kunnen grotere gezelschappen, exclusief en in stijl, worden vervoerd. Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe en comfortabele touringcars. Wij nodigen u van harte uit om onze visie op luxe personenvervoer te ervaren.


Planning en reisvoorbereiding

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn om u te assisteren met de voorbereiding van uw reis. Wij adviseren u op maat in de keuze van het type touringcar, reistijden en planning, tarieven, on-board catering en waar nodig assisteren wij u met tips en / of opmerkingen.


Chauffeurs

Onze gecertificeerde chauffeurs staan geheel tot uw dienst. Zij denken met u mee bij onvoorziene wijzigingen in het programma en zullen alles in het werk stellen om uw reis tot een succes te maken.


On-board hostess-service

Om aan de verschillende behoeften van onze klanten te kunnen voldoen kunnen wij u een on-board hostess-service aanbieden tijdens uw exclusieve reizen.


Catering-service

Op verzoek kunnen wij u en uw gasten of klanten van heerlijke eten en drinken voorzien. U vindt ons uitgebreide cateringsaanbod op de pagina Catering.


Onboard WiFi

Diverse voertuigen van ons zijn uitgerust met WiFi hotspots aanboord, zo kunt u in binnen- en buitenland internetten met uw mobiele apparaat zoals smartphone of tablet. Voor meer informatie over de onboard Wifi verwijzen wij u naar deze pagina.