facebook
youtube

U bevindt zich op:  Nieuwspagina

Bedrijfsgegevens

VIPtouringcar.nl
Taxi & Tour P. van de Pol BV

Marconiweg 31
8071 RB Nunspeet


Telefoon: +31 (0)341 26 000 6
Telefax: +31 (0)341 25 31 04

info@viptouringcar.nlNieuwsberichten

Onze meest recente nieuwberichten vind u hier.


PERSBERICHT: Primeur - De mooiste, meest veilige en meest milieuvriendelijke VIPtouringcar in Nederland.

Taxi & Tour P. van de Pol B.V. beschikt over de allereerste VIPtouringcar met een uiterst milieuvriendelijke EURO VI motor in Nederland. Vervoer per touringcar is al vele jaren de meest milieuvriendelijke vorm van vervoer. Met de nieuwe generatie EURO VI motoren wordt er een grote stap gezet naar een schoner milieu.

Aan luxe en comfort ontbreekt het niet bij de nieuwe VIPtouringcar, zo is dit voertuig van alle gemakken voorzien. Aanboord zijn 35 lederen verstelbare zitplaatsen met extra veel beenruimte en er zijn een vijftal tafels in de touringcar aanwezig, waardoor er comfortabele rondzitten zijn voor 9, 8 en 4 passagiers. Een vergrote keuken met twee koffiezetapparaten, drie koelkasten en diverse opbergkasten en lades staan garant voor een optimale verzorging van de inwendige mens tijdens de reis. Een uiterst modern multimediasysteem verzorgt via de vier aanwezige grote lcd-schermen de weergave van films en/of presentatie’s.

Reizen per touringcar behoort tot de meest veilige vormen van vervoer over land. De vele aanwezige veiligheidssystemen in de nieuwe VIPtouringcar maken het de meest veilige touringcar van dit moment. De nieuwste generatie Active Break Assist, de ABA 2, herkent niet alleen voorliggende bewegende voertuigen, maar ook niet-bewegende obstakels en initieert automatisch gedeeltelijk remmen als de chauffeur niet op een gevaarlijk kleine afstand reageert. De Attention Assist (ATAS)-functionaliteit herkent typische signalen van vermoeidheid van de chauffeur door stuurbewegingen en snelheid, en moedigt hem aan om een pauze te nemen via akoestische en visuele signalen.

Uitstekende aerodynamische eigenschappen (cw-waarde van slechts 0,33), automatische niveauverlaging bij hoge snelheden, EURO VI motortechnologie, verschillende maatregelen gericht op gewichtsreductie en intelligent verbruiksmanagement zorgen ervoor dat het milieu minimaal belast wordt.

Nog maar vers afgeleverd is de nieuwe VIPtouringcar van Taxi & Tour P. van de Pol B.V. nu al door professionals uitgeroepen tot "Mooiste VIPtouringcar van Nederland 2013/2014".

Taxi & Tour P. van de Pol B.V. verzorgt al sinds 1887 personenvervoer. Vanaf de oprichting met de eerste koets in Gelderland welke was voorzien van rubberen banden, heeft het familiebedrijf altijd voorop gelopen met de nieuwste ontwikkelingen. Anno 2013 beschikt het bedrijf over een uiterst modern wagenpark, uitstekend opgeleide chauffeurs, keurmerken (zoals het keurmerk voor touringcarbedrijven SKTB), en als één van de totaal slechts drie gecombineerde taxi- en touringcarbedrijven in Nederland heeft het ook een handhavingsconvenant afgesloten met de Inspectie Leefomgeving en Transport van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

De nieuwe VIPtouringcar is een, onder de vlag van Daimler (MercedesBenz), in Zuid-Duitsland vervaardigde Setra, type: S515HD. De merknaam Setra is ontstaan door de samenvoeging van SElbst TRAgend, naar aanleiding van de uitvinding van de eerste zelfdragende carrosserie in 1951.

Klik hier voor meer informatie en afbeeldingen van het nieuwe voertuig.

Technische Unie kiest ook voor kwaliteit van Taxi & Tour P. van de Pol BV

Na bedrijven als Imtech, KPN, Siemens, Shell, DSM, Teijin Aramid, Securitas, Achmea IT, Coca-Cola Enterprises, ABN AMRO, Kwikfit en vele anderen heeft nu ook Technische Unie gekozen voor Taxi & Tour P. van de Pol BV als vervoerspartner voor zakelijke reizen per touringcar. Met een tweetal luxe zwarte miditouringcars zal de eerste 2-daagse reis naar Duitsland voor een fabrieksbezoek aldaar worden uitgevoerd door Taxi & Tour P. van de Pol BV.

Nieuwe MercedesBenz Sprinter XXL in gebruik genomen.

Met trots mogen wij u onze nieuwste aanwinst binnen het wagenpark presenteren. Deze door VDL in Nederland omgebouwde en ingerichte MercedesBenz Sprinter beschikt over 16 ruime zitplaatsen en is een werkelijke toptouringcar in het kleine segment. Het voertuig is onder andere voorzien van een vergrote kofferruimte, elektrische deur, volledige airconditioning, slaapstoelen, koelkast, dvd-speler en groot lcd-scherm, volledige luchtvering en uiteraard in de zwarte kleur met chromen accenten en getinte ramen geleverd.