facebook
youtube

U bevindt zich op:  Startpagina

Bedrijfsgegevens

VIPtouringcar.nl
Taxi & Tour P. van de Pol BV

Marconiweg 31
8071 RB Nunspeet


Telefoon: +31 (0)341 26 000 6
Telefax: +31 (0)341 25 31 04

info@viptouringcar.nlHartelijk welkom op VIPtouringcar.nl

Taxi & Tour P. van de Pol BV is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardig personenvervoer. Uw vervoerspartner voor VIP's, industrie, zakelijk, politiek, zorg en sport - regionaal, landelijk en tot ver buiten de Nederlandse grenzen.

Hoogwaardig personenvervoer omvat meer dan alleen een touringcar. Het begint natuurlijk bij het bespreken van uw reis; Taxi & Tour P. van de Pol BV biedt u een vaste contactpersoon die u zo spoedig, correct en volledig mogelijk helpt met uw vervoersaanvraag. Ook de chauffeurs en hostesses van het team zullen ervoor zorgen dat tijdens uw reis alles naar uw wens verloopt.

Het wagenpark van Taxi & Tour P. van de Pol BV bestaat uit touringcars met een exclusieve uitstraling, in diverse uitvoeringen en passagiersaantallen.

Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan voor al uw vervoerswensen.


Social Media

Recommandeer Taxi & Tour P. van de Pol BV, blijf op de hoogte van de laatste nieuwsberichten, of volg de touringcars door binnen- en buitenland via facebook.Op ons YouTube-kanaal kunt u terecht voor diverse video's over Taxi & Tour P. van de Pol BV, wagenpark en gebeurtenissen.