Bezoek onze facebook-pagina en kom meer te weten over Touringcar Huren
Breng een bezoek aan onze Youtube-pagina en bekijk films over Touringcar Huren

U bevindt zich op:  Touringcar Huren Startpagina

Bedrijfsgegevens

Een touringcar huren doe je eenvoudig bij:
VIPtouringcar.nl
Taxi & Tour P. van de Pol BV

Marconiweg 31
8071 RB Nunspeet


Telefoon: +31 (0)341 26 000 6
Telefax: +31 (0)341 25 31 04

info@viptouringcar.nl


Touringcar Huren

Touringcar Huren bij VIPtouringcar.nl

Taxi & Tour P. van de Pol BV is uw partner als het gaat om touringcar huren. Binnen het eigen exclusieve wagenpark bieden wij diverse typen touringcars met variërende capaciteiten te huur aan. U kunt bij VIPtouringcar.nl onder andere:


Huur de meest luxieuze touringcars van Nederland bij VIPtouringcar.nl. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk kunnen wij u tevens assisteren bij:


Een veilige touringcar huren?

Ook voor het huren van een veilige touringcar bent u bij VIPtouringcar.nl op het juiste adres. Ons moderne wagenpark bevat de allerveiligste touringcars, welke zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen die de ervaren chauffeurs ondersteunen en zelfs zelfstandig kunnen ingrijpen. In de rubriek Wagenpark kunt u per type touringcar de aanwezige veiligheidssystemen bekijken.
Bij VIPtouringcar.nl huurt u altijd een veilige touringcar!

Milieuvriendelijke touringcar huren?

Uiteraard huurt u bij VIPtouringcar.nl ook milieuvriendelijke touringcars. Het recente wagenpark bestaat uit touringcars welke voldoen aan de hoogste emissie-eisen zoals bijvoorbeeld EURO6.
De touringcar is trouwens de meest milieuvriendelijke vorm van personenvervoer; een touringcar vervangt dankzij de grote capaciteit immer vele auto's én heeft minder impact op het milieu dan reizen per trein of vliegtuig! Huur eenvoudig een touringcar bij VIPtouringcar.nl en bespaar daarmee de natuur.

Offerte aanvragen om een touringcar te huren.

Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan voor al uw touringcar verhuur. Uw aanvraag wordt binnen één werkdag behandeld en u ontvangt de aanbieding voor uw touringcar huur geheel vrijblijvend.