Bezoek onze facebook-pagina en kom meer te weten over Bus Verhuur
Breng een bezoek aan onze Youtube-pagina en bekijk films over Bus Verhuur

U bevindt zich op:  Bus Verhuur Startpagina

Bedrijfsgegevens

Een Bus Verhuur doe je eenvoudig bij:
VIPtouringcar.nl
Taxi & Tour P. van de Pol BV

Marconiweg 31
8071 RB Nunspeet


Telefoon: +31 (0)341 26 000 6
Telefax: +31 (0)341 25 31 04

info@viptouringcar.nl


Bus Verhuur

Bus Verhuur bij VIPtouringcar.nl

Taxi & Tour P. van de Pol BV is uw partner als het gaat om Bus Verhuur. Binnen het eigen exclusieve wagenpark bieden wij diverse typen touringcars met variërende capaciteiten te huur aan. U kunt bij VIPtouringcar.nl onder andere:


Huur de meest luxieuze touringcars van Nederland bij VIPtouringcar.nl. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk kunnen wij u tevens assisteren bij:


Veilig Bus Verhuur?

Ook voor het huren van een veilige bus bent u bij VIPtouringcar.nl op het juiste adres. Ons moderne wagenpark bevat de allerveiligste bussen, welke zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen die de ervaren chauffeurs ondersteunen en zelfs zelfstandig kunnen ingrijpen. In de rubriek Wagenpark kunt u per type bus de aanwezige veiligheidssystemen bekijken.
Bij VIPtouringcar.nl huurt u altijd een veilige bus!

Milieuvriendelijke Bus Verhuur?

Uiteraard huurt u bij VIPtouringcar.nl ook milieuvriendelijke bussen. Het recente wagenpark bestaat uit touringcars welke voldoen aan de hoogste emissie-eisen zoals bijvoorbeeld EURO6.
De bus is trouwens de meest milieuvriendelijke vorm van personenvervoer; een bus vervangt dankzij de grote capaciteit immer vele auto's én heeft minder impact op het milieu dan reizen per trein of vliegtuig! Huur eenvoudig een bus bij VIPtouringcar.nl en bespaar daarmee de natuur.

Offerte aanvragen om een touringcar te huren.

Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan voor al uw bus verhuur. Uw aanvraag wordt binnen één werkdag behandeld en u ontvangt de aanbieding voor uw bus huur geheel vrijblijvend.


Taxi & Tour P. van de Pol B.V. is ook te vinden op www.busverhuur-info.nl.